image description

Εταιρία

Λίγα λόγια για Εμάς

Η εταιρία ZeNclima δραστηριοποιείται δυναμικά, από το 1986, στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης και εμπορίας συστημάτων κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης. Η ικανότητα της ZeNclima να παρέχει συμβουλές σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, την ολοκληρωμένη μελέτη και τον σχεδιασμό της εγκατάστασης, τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Στα 31 χρόνια λειτουργίας της η εταιρία έχει καταφέρει να διατηρήσει την ευελιξία και την άμεση ανταπόκριση, στις απαιτήσεις των πελατών της, που είναι μερικά από τα βασικά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Με κύριο γνώμονα τη συνεχή επάνδρωση της εταιρίας με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η διοίκηση της ZeNclima αναζητά συνεχώς εξειδικευμένους τεχνικούς σε θέματα κλιματισμού και θέρμανσης.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης ερευνά και εξοπλίζεται συνεχώς με σύγχρονα μέσα, που επιτυγχάνουν τον ακριβέστερο έλεγχο των προς εγκατάσταση μηχανημάτων.
Η στρατηγική της εταιρίας είναι προσανατολισμένη στην επίτευξη της πλήρους ικανοποίησης του πελάτη από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και αξιόπιστων προϊόντων.

%
Υπευθυνότητα
%
Ανταπόκριση
%
Υποστήριξη

Ανθρώπινο Δυναμικό

Σημαντικό και αναπόσπαστο στοιχείο της επιτυχίας της ZeNclima, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.

Διαθέτει από την ίδρυσή της, έμπειρο προσωπικό που αποτελείται από επαγγελματίες αδειούχους ψυκτικούς (βάση το Π.Δ. 1/2013) με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης.

Οι τεχνικοί της ZeNclima είναι πιστοποιημένοι για τη διαχείριση των ψυκτικών υγρών σύμφωνα με τον Κανονισμό 2067/2015/ΕΚ.

Η διοίκηση της εταιρίας γνωρίζει ότι η επιτυχία είναι μια συλλογική προσπάθεια, που επιτυγχάνεται μόνο με την αρμονική συνεργασία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και της διοίκησης.

Η ZeNclima μεριμνεί για τη συνεχή και άρτια εκπαίδευση των εργαζομένων.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται τακτικά, μέσω υποχρεωτικών σεμιναρίων σε θέματα που αφορούν τις τεχνολογικές αλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο οι εργαζόμενοι προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις της εποχής και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πελατών.

Η εμπειρία των ανθρώπων της ZeNclima της επιτρέπει να σχεδιάζει, να υλοποιεί, να παρακολουθεί και να υποστηρίζει τεχνικά έργα από την μελέτη και εγκατάσταση μέχρι υποστήριξη after- sales.

 

 

 

Πιστοποιήσεις

Η Εταιρία ZeNclima στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και της διασφάλισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001, καθώς και σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη βάση του κανονισμού 2067/2015/ΕΚ, όσον αφορά το σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, που περιέχει ορισμένα φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου.

Η εταιρία διαθέτει επαγγελματίες αδειούχους ψυκτικούς (βάση το Π.Δ. 1/2013) με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού.

Οι τεχνικοί της ZeNclima διαθέτουν πιστοποίηση για την διαχείριση φθοριούχων αερίων, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2067/2015/ΕΚ.

Δείτε εδώ τις πιστοποιήσεις της εταιρίας:

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ZeNclima δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1986, στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης, εμπορίας συστημάτων κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης

Ίδρυση εταιρίας . Συστήματα κλιματισμού - ψύξης - θέρμανσης - αερισμού

Ίδρυση της εταιρίας από τον Ζωγράφο Χρήστο με αντικείμενο την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και αερισμού.

Νέες εγκαταστάσεις . Αλλαγή εταιρικής σύνθεσης

Πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση της εταιρίας και η αλλαγή εταιρικής σύνθεσης.

Έργο . Νεοκλασικό Αρχοντικό στη Σύρο

Επισκευή και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού Νεοκλασικού Αρχοντικού «ΠΡΑΣΣΑΚΑΚΗ» και μετατροπή του σε κέντρο προβολής παραδοσιακών προϊόντων.

Πιστοποίηση υπηρεσιών . Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001

Εφαρμογή και πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001.

Έργο . Σταθμοί διοδίων και κέντρο ελέγχου σε αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού σε κέντρο ελέγχου στην περιοχή της Νεστάνης, σε βουλκανιζατέρ και πρατήρια στην περιοχή Σπαθοβουνίου και Νεστάνης.

Εκσυγχρονισμός εταιρίας . Υλοποίηση επενδυτικού σχεδίου

Η εταιρία υλοποιώντας χρηματοδοτούμενο επενδυτικό σχέδιο προχώρησε σε εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Έργο . Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο

Εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού στο Γερμανικό Ινστιτούτο Αρχαιολογικών Ερευνών στο κέντρο της Αθήνας.

Έργο . Κτίριο εταιρίας ΒΙΑΜΑΞ

Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού σε ιδιόκτητο κτίριο επί της Λεωφόρου Κηφισού της εταιρίας ΒΙΑΜΑΞ.

Ανάπτυξη της εταιρίας . Αύξηση Πελατολογίου

Η εταιρία προχώρησε σε αναδιάρθρωση του εμπορικού της δικτύου με ταυτόχρονη επέκτασή σου σε νέες αγορές και πελάτες. Οι κινήσεις αυτές λειτούργησαν ευεργετικά καθώς υπήρξε αύξηση του τζίρου της εταιρίας.

Πιστοποιήσεις . ISO 9001 - ISO 14001- KAN 303/2008/ΕΚ

Υιοθετώντας πιστά τις αρχές της ολικής ποιότητας η εταιρία εφαρμόζει τα συστήματα ISO 9001, ISO 14001 και Κανονισμός 303/2008/ΕΚ σε όλες τις δραστηριότητες της και προχωράει με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έργο . Νεοκλασική κατοικία

Ανακαίνιση νεοκλασικής κατοικίας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Είμαστε περήφανοι για τους Συνεργάτες μας