image description

Υπηρεσίες

image description

Κλιματισμός

Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση.

Επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων ή εργαζομένων στο κτίριο, τη λειτουργικότητα του και βέβαια το ενεργειακό κόστος & το κόστος συντήρησης του κτιρίου.

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα…

Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.

Η ZeNclima έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό κύκλο συνεργατών, που αποτελούνται από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του κλιματισμού.

Καλύπτει τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

image description

Ψύξη

Η πολυετής εμπειρία της ZeNclima σε θέματα τεχνικής υποστήριξης ψυκτικών μηχανημάτων και η άρτια εξειδίκευση του προσωπικού της αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της.
Παρέχουμε:

  • Καινούργια και μεταχειρισμένα ψυκτικά μηχανήματα, όπως ψύκτες/DRY COOLER και ανακατασκευασμένους συμπιεστές με εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Συντήρηση και έλεγχο της λειτουργίας τους, καταγραφή λειτουργικών παραμέτρων. Για τον έλεγχο της ποσότητας του ψυκτικού μέσου και τυχόν διαρροών τηρείται καρτέλα μηχανήματος με βάση την ευρωπαϊκή οδηγία
  • Την άμεση επισκευή και αναβάθμιση του εξοπλισμού των πελατών της (π.χ. τοποθέτηση controller PLC σε ψυκτικά μηχανήματα) ώστε να επιτευχθεί ο έγκαιρος και ασφαλέστερος έλεγχος των μηχανημάτων.
image description

Θέρμανση

Η ZeNclima αξιοποιεί την αντλία θερμότητας για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, όπως ξενοδοχεία, επιτυγχάνοντας τεράστια μείωση του κόστους λειτουργίας.

Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Ανήκουν στην κατηγορία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Έχουν πολλές χρήσεις όπως ψύξη, θέρμανση, ζεστό νερό για οικιακές και επαγγελματικές λύσεις κ.α.

Για κατοικίες που έχουν ήδη εγκατεστημένο λέβητα παρέχεται αντικατάστασή του με την αντίστοιχη αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών.

Η εταιρία μας μελετώντας διεξοδικά τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης προτείνει την κατάλληλη λύση με σεβασμό στο χώρο σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη ZeNclima

  • Εμπειρία 31 ετών
  • Εξαιρετική σχέση Ποιότητας – Τιμής
  • Προδιαγραφές Φιλικές προς το Περιβάλλον
  • Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας
  • Ολοκληρωμένες Λύσεις με το κλειδί στο χέρι και προοπτική επέκτασης
  • Εξοπλισμός Ψύξης για το παρόν και τις μελλοντικές σας ανάγκες
  • Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης εργάζεται 24/7

Επιπλέον Παροχές

Στην ZeNclima η μελέτη του χώρου σας γίνεται από έμπειρους μηχανολόγους που έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το χώρο σας και να προτείνουν συμφέρουσες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ZeNclima εγκαθιστά ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης σε οικιακές, επαγγελματικές εφαρμογές όπως γραφεία, χώρους μαζικής εστίασης καθώς και βιομηχανικές εφαρμογές στα πλαίσια προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.

After sales service

Η ZeNclima ανταποκρίνεται άμεσα στα προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσουν οι πελάτες της με άμεση διάγνωση της βλάβης και ταχύτατη επισκευή της με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτούς.

Η ZeNclima αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά κάθε σύστημα οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού ανεξάρτητα από τον κατασκευή, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόβλημα των πελατών της.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της με την πολυετή εμπειρία σε επισκευές μηχανημάτων βιομηχανικής ψύξης (ψύκτες, συμπιεστές) εφοδιασμένο με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η ZeNclima αναλαμβάνει τη συντήρηση μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κλιματισμού καλύπτοντας κτίρια, εργοστάσια, καταστήματα, γραφεία και οικίες.

Έχει ως στόχο την εξασφάλιση της καλής λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού και την ελαχιστοποίηση των βλαβών. Η εταιρία αναλαμβάνει τη συντήρηση εγκαταστάσεων με ετήσια συμβόλαια και μετά από επί τόπου επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού ώστε να λάβει γνώση των αναγκών σας.

Η προληπτική συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων, είναι μία εξειδικευμένη υπηρεσία, που παρέχεται από επαγγελματίες. Η σωστή συντήρηση διασφαλίζει την καλή λειτουργία του εξοπλισμού και τυχόν αμέλεια, που μπορεί οδηγήσει σε μείωση της απόδοσης και εν τέλει σε δυσλειτουργία της μονάδας κλιματισμού.

24Ωρο Service: Μία Σχέση Εμπιστοσύνης

Η εταιρία μας εγγυάται τη συνεχή 24 ωρη τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον κλιματισμό.